flash

Munkánk nem látható része : a szervezés, az irányítás, a koordinálás...
Click - nagyítás/enlarging
Jó üzleti partnerek nélkül mai korunkban az üzleti életben lehetetlen boldogulni, hiszen a visszajelzések alapján is elismert, jó munkánk partnereink munkáját, a szervezést is minősítik. Munkatársaink évtizedes rutinja és büszkén állíthatjuk, nagy műszaki tudása révén elértük, hogy a
JVC International (Europe) GmbH. Mo., Budapest
"JVC AUTHORIZED SERVICE CENTER" ,
a SONY Magyarország Kft., Budapest
"SONY AUTHORIZED SERVICE"
címet adományozott, ami MEGBÍZOTT MÁRKASZERVÍZ besorolást jelent.
Rövid időn belül
a Grundig Hungary, Budapest,
a Samsung Electronics Magyar Rt., Budapest,
a SHARP Electronics GmbH. Hungary, Budapest,
a Thomson Europe, Budapest
gyártó-cégektől szintén
MEGBÍZOTT MÁRKASZERVÍZ besorolást kaptunk.
Közvetlen on-line kapcsolatban állunk európai központjukkal, mivel számítógépeinkre elküldték saját kialakítású egyedi szoftverüket. Ez lehetővé teszi a javítóanyag azonnali rendelését, a meghibásodó berendezések hibáinak kielemzését, statisztikai összeállítását. Ez esetünkben gyors és szakszerű javítást tesz lehetővé, míg a gyár már néhány nap alatt tud változtatni gyártási technológiáján.
Üzleti Partnereink száma egyre bővül. ABC sorrendben a GRUNDIG, a JVC, a SAMSUNG, a SHARP, a SONY, a THOMSON, a VIDEOTON megbíztak bennünket termékeik márkaszervizelésével. Természetesen videokamerákat is javítunk, kivételt képeznek a SAMSUNG cég videokamerái.
A képen látható kommunikációs központunk, ahonnan pillanatok alatt interneten, telefonon, faxon
on-line vonalakon érjük el a felsorolt világcégek képviseleteit, hogy megrendelőink megelégedésére mielőbb gyorsan és szakszerűen megjavitsuk meghibásodott híradástechnikai készülékeiket.
* * *
Profi Szervíz Zrt.

A SZIGI-VILL Bt. tagja a Profi Szervíz Központ által kiépített országos szervízhálózatnak. Monitorok, nyomtatók, plazma- és LCD tv-k, számítógépek, projektorok és egyéb elektronikai cikkek tartoznak a szervízhálózat profiljába. Ezen termékek közül a SZIGI-VILL Bt. a saját weboldalain közzétett berendezéseket javítja.
A Profi Szervíz tevékenységéről és az országos szervízhálózatról bővebben az alábbi website-on olvashatnak: http://www.profiszerviz.hu/
* * *
A partnereink európai szinvonalú, magas szervezettséggel országos szervízhálózatot hoztak létre az önálló, független, nagy szervíztapasztalokkal és nagy műszaki tudással rendelkező szervízcégekből.
Click - nagyítás/enlarging
Az interneten pillanatok alatt kapcsolatot tudunk teremteni a JVC, a SONY speciális webhelyével, így adminisztrációs munkánk és árurendelésünk ideje lényegesen lerövidül.
* * *
* * *
A partnercégek web-hivatkozásait ( weblink-jeit ) a SZIGI-VILL BT. partnerei megbecsűlése jeléül, a könnyebb és gyorsabb tájékozódás miatt helyezi el ezen a weboldalán. Ezen website-ok tartalmáért az internet írott és íratlan szabályai szerint az adott cégek tartoznak felelősséggel.

Partnereink(ABC sorrendben) elérhetősége a weben :

JVC International (Europe) GmbH. Mo., Budapest  
http://www.jvc.hu

Samsung Electronics Magyar Rt., Budapest  
http://www.samsung.hu

SHARP Electronics GmbH. Hungary, Budapest  
http://www.sharp.hu

SONY Hungária Kft., Budapest  
http://www.sony.hu

* * *
A szervízünkbe javításra leadott készülékéről telefonon vagy e-mail -ben is érdeklődhet. Kérjük, klikkeljen a boríték jelre és az azonosító adatok megadása után küldje el az e-mailt. A 15:00 óráig megérkező e-mailre még aznap, az ezután érkezőkre másnap délelőtt válaszüzenetet küldünk.
e-mail küldése
* * *


flash
Cégnév Valid HTML 4.01!